fredag 29 juni 2012

folk som tror jag skojar..

ni folk som tror jag skojar när jag säger att jag aldrig har varit i Ryd, jag är seriös, jag har vart i Ryd typ en gång, fast då åkte jag bara igenom alltihop & stannade i bilen när mamma hämtade Vincent på dagis. och nu är jag påväg dit för att sova över hos finaste Zena och Nahren kanske är med, iallafall så nu ska jag av bussen och hoppas på på Zena är här vilket hon inte är.. fan också..

tisdag 5 juni 2012

matilda gästbloggar

tjenatjena! matilda här dåråååååå. fortsätt läsa felicias blogg suckers för hon är fett cool azzuue, det var i princip allt jag ville säga. kramisar från matildz <333333333

måndag 21 maj 2012

men var perfekt då



okej, så den här snubben, Iwan Rheon, spelar i en av mina favorit serier Misfits, han är grymt snygg, hans kropp är fantastisk och nu visar det sig att han kan sjunga och spela gitarr.. VAD VILL HAN, DÖDA MIG ELLER?!

söndag 20 maj 2012

OMG HIS ACCENT!!!!


helt jävla underbar irländska alltså, klockren!

fredag 18 maj 2012

Payphone - Maroon 5 ft. Wiz Khalifa (Elyar Fox)



den här killen är så jävla underbart bra! seriöst, han har allt (förutom brunt hår) men ändå, jag fattar inte varför han inte är känd än.. världen suger. jag ska dela det här överallt så att han blir det, bra, tack, hej

torsdag 17 maj 2012

Liseberg och allt annat

som ingen vet åkte jag till Liseberg med konfan i onsdags, det var jävligt kul men jag orkar inte skriva om det, alla vet vad man gör på Liseberg ändå. det bästa på hela dagen  var att vi fick gå tidigt från skolan, att jag & Elin vann stjärnvinst på marabou hjulet så nu har jag cirka ett kilo marabou schweiser nötschoklad här hemma, yummi, alla karuseller vi åkte, ben & jerry's glassen vi åt och att jag fick sova på en buss, jag älskar att sova på bussar nämlich.
men just nu sitter jag i min säng, äter lite choklad & Skittles, lyssnar på musik och väntar på att ett Glee avsnitt ska ladda färdigt, imorgon går jag en sväng på stan med maja och sen framemot fem kommer julia hit och tittar igenom hela säsong tre av Glee med mig.
jag har ett roligt liv, hejdå.

måndag 14 maj 2012

min kväll

dagen har varit helt ok, kom hem till pappa vid halv fem typ, åt mat, satt barnvakt å Lukas och tittade på Toy Story 3 och nu sitter jag här framför tumblr med Skittles som jag fått av min underbara bonusmormor! fick två rör Skittles och en strut Mentos, om ni fattar, annars kan ni kolla in min instagram: feliciaaaberg
resten av skolveckan kommer bli sjukt chill, först och främst så har vi bara skola fram tills på onsdag och jag slutar vid lunch den dagen, eftersom jag ska till Liseberg med konfan! hoppas det blir bra väder bara..
aja, nu ska jag fortsätta greja på tumblr och kanske sätta på ett Glee avsnitt, har knappt sett någonting på säsong 3.. åhmajgad kill mi..

söndag 13 maj 2012

underbar dag!

när jag vaknade upp imorses hade jag ingenting planerat för dagen men det ändrades snabbt, för vid tio över tolv smsade frida mig och undrade om jag ville vara med och överraska maja med tårta eftersom hon fyllde år igår (hon är byxmyndig nu, så kör på grabbar!) och såklart tackade jag ja, eftersom maja en av världens mest underbara personer men jag såg ut som ett helvete och satt fortfarande i min pyjamas så jag duschade snabbt, satte på mig kläder och drog hem till maja där frida väntade, elin åkte samma buss som jag, felix kom med bussen från skultorp och louise var försenad... men när vi väll stod där utanför majas dörr och väntade på att hon skulle komma ner från duschen (vilket tog ett tag) hade vi ett ordentligt sjå med att tända ljusen på tårtan eller på mer tonårsvänligtspråk; det gick åt helvete att tända ljusen. men efter en stund lyckades vi förstås och sedan kom maja ner, vi sjöng för henne, felix skrämde henne och hon blåste ut alla ljus på samma gång, grattis maja!
sen åt vi fridas enormt goda tårta, åt enchiladas som också var enormt goda, sen gick ner och tittade på metal filmen elin hade gett maja, underbar, och försökte lyssna på skiva frida hade gjort till maja, men tekniken var för svår.... tjejer ni vet.. sen kom majas mamma ner med lite regnbågstårta som maja hade fått igår  och såklart åt vi upp den med.. omnomnom
sen drog jag hem, åkte till rebecca, snckade lite med henne, hon hängde med mig hem, vi åt lite kvällsmat, snackade, tittade på några youtube klipp och sen drog hon hem, så nu sitter jag här i pyjamas och ska precis lägga mig efter en lång men jävligt rolig dag!

FRIDAS TÅRTA!


REGNBÅGSTÅRTAN SOM SMAKADE BLÅBÄRSMUFFIN!

GOODNIGHT CUTIES!

fredag 11 maj 2012

aldrig igen..

aldrig igen ser jag på insidious, NEVER EVER AGAIN, oh herregud, jag hatar den filmen.. fan, kallsvettades genom hela filmen ju.. usch, aldrig, aldrig igen.. WARING TO ALL THEM PEOPLE OUT THERE, DO NOT WATCH INSIDIOUS!!!!!!!! YOU MIGHT GET KILELD.

WELL, GNIGHT!

åh, sommar.. COME AT ME BRAV !!!

torsdag 10 maj 2012

hjälp mig!!!

jag har ingen aning om vad jag ska välja för film! Toy Story 3, The Kings Speech, Tron Legacy, The next three days, Kick Ass, Lassie, High School Musical, Chicken Little, Insidious, The Adjustment Bureau, Scuker Punch eller Yogi Bear... det är typ dom jag har att välja mellan.. hinner nog se två filmer men jag vet inte vilka!! åh beslutsångest..

YOLO.

tisdag 8 maj 2012

pucko, macka & ATB...

sitter på mitt rum hos mamma, dricker pucko, äter macka och ska strax titta på Attack the Block för typ femte gången, underbart alltså! (ja, jag ser på ATB bara för att kunna höra dom prata.. det är så underbart) hahah nämen jag har ingen annan bra film så atteee ah
igår stod jag och matilda i cafeterian hela dagen och störde oss på alla småungar som kom och sa ''en vatten''... usch.
sen har jag väll inte gjort så mycket mer, var ute med rebecca och buzz förut, tittade på ett avsnitt misfits och åt glass, det är typ det jag och rebecca har gjort idag, förutom skolan då...
nu ska jag sätta på ATB och äta mackor! yummie

BAJ BÄJB!

söndag 6 maj 2012

i feel like puking on your fucking face...

lite så känner jag just nu, mår så grymt illa och jag vet inte varför (nej killar, det är inte pms..) kanske är jag hungrig?... äh fan, det går inte längre, jag vill spy på någon, helst regnbågsfärgat...

BLÄ

det kommer aldrig någonsin vara perfekt

idag händer det ingenting, inte ett endaste litet skit, jo, jag ska äta, det är typ höjdpunkten idag.. värst sicken rolig söndag! nämen den blir uthärdlig på grund av underbara tumblr! oh man i love it!
well, jessica och lukas kommer hem från kosläppet om en halvtimme och dem hämtar pappa från golfen samtidigt, så då ska vi äta, sen vet ja ginte riktigt vad jag ska göra med mitt liv.. några tips? inte nähä, då får jag väll sitta vid tumblr då, det funkar också...

ADIOS AMIGOS!

lördag 5 maj 2012

ja, jag är fortfarande vaken trots att klockan är 04:07...

jag borde egentligen sova riktigt gott nu men nejdå, jag ska sitta uppe vid tumblr och göra om min design istället, jomen visst det kör vi på när jag ändå ska upp tidigt imorgon, bra jobbat felicia, riktigt bra! åh hatar mig själv just nu. blä, gör mig en tjänst och kolla in min jävla tumblr då?! nu när jag suttit uppe halva natten och fipplat med den.. http://feliciaaberg.tumblr.com/ here you go, sen kan ni ju lyssna på lite Ed Sheeran också, precis som jag har gjort, hans album + har gått i repeat på min spotify hela natten låååång, wooah party!!! nä inte riktigt nä.. okej.. nu ska jag sova, fast jag vet inte om jag är trött.. ska nog försöka iallafall, eller så kan jag stanna vid tumblr lite till.. nä fan nu SKA jag sova, usch...

GOODNIGHT DARLOS!

so fucking strong.



här allihopa är mannen jag älskar, Ed Sheeran, googla, youtuba, spotifya honom och få ett bättre liv.
i den här videon har han en som rappar genom teckenspråk och det är så sjukt stark gjort, helt underbart.

och idag har jag varit hos rebecca för hon har konfirmerat sig, så jag var där och åt lite lunch med hennes familj oså, sen kom jag hem och tittade på film, kollade igenom tumblr lite och sen la jag mig och nu ligger jag här och lyssnar på Ed Sheeran, livet kan inte bli bättre just nu.
kläderna kommer imorgon, orkade inte igår!

GNIGHT!

torsdag 3 maj 2012

ni får allt ta och vänta..


jag lägger upp kläderna imorgon, för nu ska jag sova!
GODNATT!

jag håller vad jag lovar!

jag sa ju förra torsdagen (tror jag att det var) att jag var jävligt lycklig och nu ska ni få veta varför! orkade nämligen inte föra över bilderna en så kom jag på det nu.. så nu får ni veta, bättre sent än aldrig!
så alltså, när mamma och per kom hem från USA i torsdags så fick jag lite grejer av dom, närmare bestämt ett par låga gröna Converse, nya skullcandy hörlurar, en påse beef jerky, en påse Skittles, en låda Skittles sour, två förpackningar Reese's peanutbutter cups, två stor pack Twizzlers och en Tommy Hilfiger bag!

U-N-D-E-R-B-A-R-T!



eftersom mamma tvättade mina gamla hörlurar i tvättmaskinen..

jag blir glad bara av att tänka på det!! och idag så köpte jag lite kläder också, bilder kommer upp strax!!

SES SNART!

onsdag 2 maj 2012

in da sol plugging läxa

oj vilken bra svenglich jag har, imponerade felicia!
i alla fall så sitter jag nu ute på våran terrass och läser lite om fascism, mycket intressant! vädret idag (och igår) är ju helt underbart! har på mig shorts och ett linne och jag fryser inte det minsta även fast jag sitter i skuggan för att datorhelvetet behöver laddas..
senare idag ska jag inte göra så jätte mycket, hade tänkt äta lite, duscha och sedan sätta på attack the block bara för att få höra pest (alex esmail) säga ''believe'' hahhaha, om ni någosin ser filmen så kommer ni förstå! helt underbar den grabben asså! eller ja, hela filmen är underbar.. snygga killar, action, lite skräck, lite lite kärlek och den utspelar sig i london, helt perfekt alltså! (England är mitt favoritland efter Australien och USA.. ehehe)
aja, nu ska jag tillbaka till studierna så hörs vi kanske senare!
och just, förlåt att jag inte uppdaterat så jätte bra i helgen, har typ inte suttit vid datorn nåt.. typ...


Alex Esmail som spelar Pest
och
John Boyega som spelar Moses

 helt sjukt bra film alltså! EXTREMT SEVÄRD!

BELIVE BRUV!

söndag 29 april 2012

något alla behöver göra minst en gång om dagen!




gå in på den sidan och gör som dom säger, det är ingenting som kommer ploppa upp, de tär ingen som kommer skrika, det kommer bara vara du. prova, man mår faktiskt bättre av det

TACKHEJ

jag vill tillbakaaaaaaa!!

tittade igenom mina bilder nyss och hittade dom från turkiet.. det skulle jag inte ha gjort.. ÅÅÅH JAG VILL TILLBAKA TILL SOLEN, HAVET, DOM SNYGGA KILLARNA, SKÖNA NÄTTERNA, UNDERBARA DAGARNA, ALLT! åååååh jävla skit. nu är jag arg.. fan. 


jag menar, TITTA PÅ DET BARA!! DET TAR ALDRIG SLUUUUUUUUUUUUUUUUT
oh truck. 

HEJDÅ BAJSUNGAR. 

fredag 27 april 2012

hej, jag är super glad idag!

jag är så sjukligt lycklig idag! asdfghhfdasdfghaa, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen..
HÅLL ER UPPDATERADE SÅ FÅR NI VETA VARFÖR! 

























BAIBAI!

torsdag 26 april 2012

VECKANS SNYGGING!!

har har ni veckans snygging! jag lägger ner veckans teenager post, men vi kör på med snyggingarna!!


återigen från tumblr. dom är snygga där asså!
http://incrediblyattractivemen.tumblr.com/
grattis, nu vet ni hur ni ska tillbringa resten av eran kväll!

who's to say thing's impossible?

jag har helt ärligt talat inte orkat uppdatera på några dagar, har ändå inte gjort så där jätte mycket saker.. typ gått i skolan, kommit hem, druckit te, suttit framför datorn tills maten är färdig, ätit, gått upp igen och läst läxorna, gått ner, fikat, gått ut med mosters hund, kommit hem, tittat på någon film, gått på toa, lagt mig för att sova och tillslut somnat. så roligt liv har jag för tillfället.
men imorgon kommer mamma och per hem från USA igen! saknat dom riktigt mycket! åååh, och så har dom med sig presenter, det näst bästa av hela resan! det bästa är ju så klart att dom kommer hem igen.. liksom duuuh?
ah men nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar runt lite på datorn, chill. tror jag ska sätta på en film sen, eller något dexter avsnitt.. ska liksom köra på bakifrån om ni vet vad jag menar? omgomgomg, så busig


häj bäbifäjs


AUF WIEDERSEHEN!

måndag 23 april 2012

OCHOCHOCHOCH!!!

JAG HÖLL NÄSTAN PÅ ATT GLÖMMA!!! MIN SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING HAR KOMMIT!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

den kom i en väldigt fin platpöse, som ni ser..


och i med detta insåg jag att jag inte kan knyta en snygg rosett... fan..
och jag orkade bara ta en bild för ja, jag var hungrig, den ser bättre ut i verkligenheten små vänner!

oh, did I fool ya?

sitter i mitt rum hos mamma och känner mig proppmätt efter att ha ätit mat, godistårta som vincent har gjort och ett äpple, äpplet var speciellt mättsamt. åh så intressant, verkligen?
hittat en låt Jason Mraz – Did I Fool Ya? och den är så chill och sommrig så jag vet inte vad jag gör om värmen inte kommer snart! åååh så jävla trött på regn och snö och allt där emellan... så jag har hittat en låt som jag tycker passar bra nu när det regnar och är mulet - Gavin DeGraw – Not Over You. finns även en killa som heter Collin McLoghlin som har gjort en cover på den och den är också jävla bra! finns bara på youtube dock...
för övrigt så har dagen varit relativt bra, vaknade dock vid 08:33 och blev sen till skolan (vi börjar 08:40), men vafan, det händer alla någon gång! såg även en film när jag var hemma hos pappa förut, tror den heter a walk to remember men jag är inte riktigt säker, den var i alla fall jävligt bra och jag grät såklart, eftersom det var en sorglig film... ja det är ungefär det jag har gjort idag, jag har ett väldigt spännande liv!

BYEBYE BABY!

lördag 21 april 2012

you're such a beautiful mess

jag vet inte hur jag ska börja så jag börjar med det jag just skrev. det var kul så skratta nu
kom hem efter att ha varit på bio med matilda för tio minuter sen, filmen vi såg, HUNGER GAMES, var jätte bra och relativt mycket enligt boken (jag har läst alla tre böckerna, tre gånger om...) det var några småsaker som inte stämde in så det var lite störande..
tidigare, mycket tidigare typ vid elva, idag var jag på ett boxpass på friskis, det var riktigt kul och jag kommer verkligen gå på det igen! efter det kom mormor och hämtade mig, sen åkte vi till mc donalds och beställde mat, då kände jag mig inte så duktig länge. 
nu sitter jag i min säng hos pappa och fixar med lite saker på datorn, typ som hur matilda ska få kontakt med en kändis.. det kommer ju gå... deprimerande

YOU CAN'T STOP ME FROM SHINING! BYE

fredag 20 april 2012

ett måste enligt pappa!

PULP FICTION är enligt pappa en film man bara måste se, sååå let's do this!

NIGHTYNIGHTY!!

torsdag 19 april 2012

åh vad jobbigt..

jag ligger i sängen och orkar inte gå upp, jag vaknade för typ en halvtimme sedan och jag måste gå på toa, det är mitt tillstånd just nu. jag orkar inte åka till Pim's idag egentligen, men jag får la köra på ändå!...
zena & jag hade en jädrigt go pratstund igår kväll! den kvinnan, hon är ju bara för underbar!
nä, nu ska jag gå på toa och sedan ska jag göra i ordning mig!

HEJDÅ VÄNNER!

hej jag hatar svergie

jag kan inte stava till ordet ''sverige''.. nu kunde jag det men det vara bara för att jag kollade upp det.. annars stavar jag svergie, som jag hatar. jag hatarhatarhatarhatar svergie, ja hata är ett starkt ord, men ja, det är det jag gör. så jävla arg, hejdå.

lite mer musik.. önskar jag också kunde sjunga!

jag dör av hans söthet!



HAN BAD OM URSÄKT I BESKRIVNINGEN FÖR ATT HAN SVOR I LÅTEN, SÅ SJUKT GULLIGT ATT JAG DÖR!!
åh, fuck this shit, jag vill be stor, leva mitt liv, bo i egen lägenhet, ha egna pengar, ett jobb, en egen familj, en bra framtid, jag vill ifrån skövde, ifrån svergie, ifrån allt som har med svenskhet att göra, bara ivg, åh usch vad jag inte tycker om svergie.. vi är så jävla tråkiga, stela, dryga assåå jafaeåovnamklbfmi dö.

VAS HAPPNIN BOYS?

sitter i min säng hos pappa och gör, ja, ingenting, för så roligt har jag det. jo, jag sjunger på en One Direction låt, det är ju alltid kul. nä usch vad tråkig jag är, blö
praon gick bra idag med och efter det tänkte jag vara världens bästa vän och ta med mig Ben & Jerry's till lilla matilda som är sjuk, men nähä, hennes mamma sa nej.. hon ville väll inte att jag skulle bli sjuk eller nåt.. that's caring
såg filmen 50/50 igår kväll också... hemsk men jävligt bra! grät mig igenom filmen typ... den handlar om en kille som får cancer och om allt som hände runt honom då, hans flickvän är otrogen, hans bästa vän gör allt för att stötta honom, han blir kär i sin terapeut och mycket mer.. mycket sevärd film! så var lite badass och ladda ner den nu då babes!
well, jag tror jag ska sätta på en film eller bara sitta vi datorn till jag inser det faktum att klockan börjar bli sent och jag måste sova.. varenda dag är sig lik i mitt tråkiga liv! ohyeah

I'M OUT!!

tisdag 17 april 2012

you know, if things never changed, there would be no butterflies

HOLÁ!
dagen har varit kul, men jobbig, sov inte så bra inatt så jag blev jävligt trött mot fyra tiden, precis i slutet av praon så jag glömde sätta i kaffefiltret när jag skulle göra kaffe så det blev dump i hela kannan och jag gick in i en glasdörr påväg upp till omklädningsrummen.. så smidig var jag idag, yeah buddie!
åh nu orkar jag inte mer, ska hämta ett päron från köket och sen sätta mig och titta på någon film.. känns som om jag gör det varenda dag, men jag har inget liv, ok? och jag vet att jag har glömt veckans snygging och veckans teenager post men jag orkar inte och ni är så tråkiga..

HEJDÅ BUDDIE!

genious right here!

måndag 16 april 2012

up, up, here we go!

har just sett klart filmen UPP, såklart började jag gråta, vilket jag gör till alla Disney filmer.. men nu ska jag sova, äntligen! praon på Pim's är ganska jobbig och mina fötter gör ont... men det är kul som bara den och jag är verkligen glad över att jag fick mitt förstahandsval! som sagt, nu ska jag sova och imorgon kör vi igång igen, godnatt små vänner!

REMEMBER, SMILE - YOU'RE WORTH IT!

söndag 15 april 2012

förbered er för att kämpa!

säger godnatt nu och skriker till alla åttor på vasaskolan i Skövde "brave yourselfs, praon is coming tomorrow!"
grattis till er, och mig.... fast Pim's är ju rätt bäst ändå?

GODNATT SÖTNOSISAR!

hej, jag är kär.


 kolla in alla hans låtar! lika grymma allihop!! det här var dock den jag ''uptäckte'' honom genom så atteeee.. hejdå, jag smälter till en klump nu..

that's why..

har inte orkat eller haft tid att uppdatera i helgen, varit upptagen med att äta kanel, dricka råa ägg, göra chubby bunnies, köpa skor, äta mat, vara med kompisar, sitta barnvakt, gå på stan med moder min, se roliga bilar, titta på film, hitta gamla leksaker och allt det där man brukar göra ni vet!
kommer upp en video på våra (jag, matilda, rebecca och felicia) utmaningar senare, när jag har klippt lite i den och sååååå.. helgen har varit jävligt kul iallafall, skrattat så jag har gråtit, sovit över med matilda, ätit grillat och varit ute och ''lekt'', längesen jag hade så här roligt på en enda helg! åååh, det har varit sjukt asså!
och nu sitter jag här med nyinköpta skor (ja, jag har mina skor bredvid mig.) och lyssnar på världens bästaste kille, Ryan Bradford, jag smälter av hans leende... så vacker!

surt läge för audi...

jag & mamma var på stan och skulle prova lite saker och vi gick även ner till Pim's och presenterade mig där eftersom jag ska praoa där, och då så sa dom att det skulle göra ont i fötterna att springa runt där i converse  hela tiden så jag och mamma gick och köpte ett par skor som skulle funka bättre! det är nog i och försig killskor, men jag orkar inte bry mig, dom var snygga.

HEJDÅ!

torsdag 12 april 2012

i can be yout buzzlighter, fly across the globe

jag borde gå till duschen om jag ska hinna innan jag blir alldeles för trött men jag orkar inte resa på mig.. hej tjockis! nä, nu fan ska jag röra på mitt feta arsle och gå och duscha! hittade mina gamla leksaker förut, Woody och Buzzlighter från Toystory.. ååååh, så underbara! älskar filmerna, grät till trean.. och jag har alltid önskat att jag hade fått Jessie och Bullseye också, men mamma hittade dem aldrig... så fml. hahah nä, nu ska jag resa på mig och gå dom otroligt ansträngande tre metrarna till badrummet!
åh så trööööööööööööööööööött...
och ja, rubriken är tagen från justin biebers boyfriend.


BYE HONEY!

i wanna wake up on the right side of the wrong bed

sitter i mitt rum och lyssnar på Ed Sheerans underbara album med rebecca, sjukt chill!
idag har jag gjort följande saker: gått i skolan, haft redovisning i svenskan, väntat på rebecca i typ tusen år samtidigt som jag snackade lite med några sköna personer, gått hem sjungades på Ed Sheeran – Drunk, ätit tunnbröd med någon taco ost på, legat på golvet medans jag sjöng jättefint, sett det sista avsnittet av säsong två på the walking dead så nu vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv och nu sitter jag här med rebecca bakom mig som sitter vid sin dator, nörd........

LATER!

tisdag 10 april 2012

OBEGRIPLIGT STOLT ÖVER MIG SJÄLV!


TITTA VAD JAG HAR LYCKATS MED!!!! UNDERBART STOLT FAKTISKT!!
önskelista till USA, eftersom mamma och per ska åka dit på deras tionde bröllopsdag och gifta sig igen i Las Vegas.. varför man nu vill göra det..
MEN TITTA BARA HUR DUKTIG JAG HAR VARIT!!
man kanske inte ser så jätte bra, MEN FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

PUSS GNATT!

EN SAK TILL!!

felicia larsson (larse) var också här tidigare idag och då bakade vi kladdkaka med polkagrischokladtopping, de ni! smakade resultatet nyss och det blev faktiskt riktigt gott, även fast vi trodde det skulle gå åt helvete som det brukar göra när jag är i köket... hähä.. iallfall, en bild på den fina kakan!
BLI LÄSKADE OCH DÖ AV LIDELSE SUCKERS
den var perfekt kladdig också.. underbar 

your lips look so lonely, would they like to meet mine?

här sitter jag i min ensamhet, dricker väldigt god rosa mjölk och tittar på Janoskians som även är med i sundaydare (där dom gör typ cinnamon callenge och allt sånt där), jävligt kul faktiskt!
tror jag sätter på en film eller twd snart, ska bara titta klart på snyggingarna i Janoskians från Australien.. åh Australien och era jävla snygga killar!! önskar jag var där..... fandå.

fast skip (han i yankees tröja) är inte så snygg, inte james heller (han som har en tröja med ett N på) men beau (i keps), luke och jai (dom är tvillingar så jag kan inte se skillnaden på dom...) ÄR SÅ JÄVLA SNYGGA!! jag avlider sakta och mycket osäkert...

kunde inte hålla mig så jag drack lite innan jag tog kort hihihihihi badass motherfukker! :P

BAIBAI FOLKS!


TUMBLR

CHECK OUT MY TUMBLR GEEKS!!!

SEE Y'ALL LATER!

måndag 9 april 2012

det bara är så..

HEJ IGEN!
har inte orkat blogga i helgen.. har ändå inte gjort sådär värst mycket, bara ätit, sovit, målat några stolar, fått påskägg och totalt 550 SVENSKA RIKSDALER, tittat på the walking dead, åkt en sväng till A6, IKEA och Elmia, smaskat i mig massor av godis och annat gott har jag förstås gjort också!
men nyss kom jag hem till mamma och så LAGADE JAG VÅFFLOR UTAN ATT DOM BLEV BRÄNDA!!! senare ikväll ska jag basta, skönt, tack. just nu, at this moment (och antagligen senare också för jag kommer inte orka flytta mitt feta arsle från den här stolen om jag inte verkligen behöver det tills mamma kommer hem...) så sitter jag beredd att sätta på twd och äter mitt fina påskägg som jag fick av Ladly! gottigottgott, ja, hejdå, nu orkar jag inte mer, skola imorgon också, kill me.
hittade en godis som smakade öl.. kill me gånger två.

JAG REGERAR

HEJDÅ SÅ LÄNGE!!

söndag 8 april 2012

I wanna turn the whole damn thing upside down

sitter i bilen på väg mot Jönköping där jag & jessica ska gå på/i A6 medans lukas & pappa går på elmia bilgrejsaksutställningen, hoppas jag hittar något, har inte köpt nya kläder på jag vet inte hur länge.. men butikerna har inte min typ av kläder så det är skitsvårt... wellwell nu ska jag fortsätta lyssna på musik och måla lite!

torsdag 5 april 2012

FAKTUM

the walking dead är bättre än falling skies.

FOUND IT!!!!

ÄNTLIGEN HITTAT MIN SKOLAVSLUTNINGSKLÄNNING!!!
ja, jag ska ha klänning på mig, skratta inte.
sen vet jag inte om jag ska göra håret så där som hon har på bilden eller ha mitt naturliga lockiga..
och sen ska jag be antingen min moster, kusin eller rebecca att sminka mig, för när jag gör det.. SPLASH inge bra.. hatar att sminka mig sådär fint och gulligt ni vet, för det blir aldrig bra.. ja, ilandsproblem här!
sen måste jagju ha skor ocks, men jag har inte hittat några än.. får kolla lite till! 

LATER!

VECKANS SNYGGING

dock lite sent jag vet.. men here he is!!
har ingen jävla aning om vad han heter men jag hittade honom & många andra snyggingar här:

BE BACK SOON! 

onsdag 4 april 2012

hey, what's the big deal?

rostbröd, vitt rostbröd, svart rostbröd, bränt rostbröd, fryst rostbröd, äckligt rostbröd, gott rostbröd..ALLA ROSTBRÖD!! ja rostbröd är det enda jag kan tänka på just nu.. gud vad jag vill ha ett rostbröd.. bara höra det frasiga ljudet, se och känna hur den sakta blir mjukar innuti och känna aromerna springa runt i munnen på dig när du tagit din första tugga av himmelriket. ja, så sugen är jag på rostbröd. men vi åt lax, rostade rotgrönsaker, romsås och tårta förut när vi firade mormor som nu är 64 bast så jag borde inte vara hungrig men det är jag, på rostbröd. med smör. mums.
idag har jag gjort ingenting, förutom att äta mat och inte vinna på triss. 17 lotter varav det var vinnst på EN JÄDRA TRISSLOTT, och dom säger att det är vinst på var fjärde.. pyttsan heller!
och sen har min skoldator fått ett nervöst sammanbrott och vårdas nu på mentalsjukhus så jag får blogga från min andra dator.. och där finns det inga bilder.

TACK & HEJ!

klockren snubbe asså...

http://moore.se/dennis
knappade runt lite på youtube och fick syn på hans videobloggar, började läsa hans blogg och POOF min dag var gjord! han skriver på ett väldigt rakt och ärligt sätt, så om du inte kan ta ärlighet och hellre lever i din perfekta drömvärld är det inget för dig, men om du vill veta hur det egentligen ligger till (enligt honom och antagligen många andra killar) borde du verkligen klicka in på hans blogg och även titta på hans videobloggar!
nu ska jag fixa lite lunch! hörs senare!

ADIOS AMIGO!

tisdag 3 april 2012

when when I grow up I wanna be famous...

ååååh när jag blir äldre och flyttar hemmifrån vill jag verkligen ha en boxer, american pittbull terrier eller beabull, helst en boxer! hähä
så underbart söta och extremt underskattade! pågrund av att några hundar blivit misshandlade och därmed blivit aggressiva betyder det inte att det är så rasen är, om man uppfostrar hunden bra från början och visar kärlek så blir den en lydig och glad krabat, precis som barn..
jag menar, TITTA PÅ DOM BARA!! 
BOXER

american pittbull terrier 

beabull

nu ska jag fortsätta drömma om framtiden så hörs vi senare!
BAJ!

movieeeees

såg just klart inception för andra gången och gud vilken bra film! det tog ett tag att förstå hela konceptet men den var absolut inte omöjlig som vissa säger.. tyckte faktiskt den var riktigt bra gjord och definitivt en sevärd film!
häromdagen såg jag också the day after tomorrow, jäääävligt bra film, en del snygga skådespelare och bra handling, enligt mig! så det är också en sevärd film faktiskt, skriv upp det på en lista eller nåt..
ingen jävla aning om vad jag ska göra nu, men ajg antar att jag kommer sitta en stund vid datorn med supermusik i öronen, typ som dom här: We Are The In Crowd – Exits and EntrancesThe Almost – Free Fallin' (Tom Petty cover)Never Shout Never – TroubleBruno Mars – Talking To The MoonWe Are The In Crowd feat. Alex Gaskarth – Kiss Me AgainEdward Sharpe & The Magnetic Zeros – HomeA Day To Remember – It's ComplicatedParamore – Monster, klicka på låtnamnen och KABOOM så visas dom på spotify, great!

hahahahahahahahahah ååååh 9gag! 


BYE FOR NOW!

måndag 2 april 2012

bajs

åååååh jävlaskit. jag skulle ha varit hemma ensam idag eftersom det är lov och jag hade verkligen lust att vara hemma själv men nähä. såklart så ska per släppa av leopold på våmb när han egentligen ska vara på heneskolan och dum som leopold är går han såklart hem och ringer på dörren, som jag inte hör efterson jag sover och drömmer en underbar dröm.. så den ungjäveln har varit borta i flera timmar tills dom hittade honom påväg till någonstans vettefan vart det var. och vincent har tydligen influensan så han får också stanna hemma... ååååååååååååh, jag vill verkligen inte!!! hade längtat as mycket för och vara hemma ensam och så ba KABOOM, nähä.. ysch
well, nu har ni fått veta hur min morgon började, nu ska jag nog gå och göra mig frukost nere i den fullpackade köket eller jag det är så jag känner iallafall....

ÅTERKOMMER MED MER INFORMATION!

söndag 1 april 2012

Stephen Jerzak ft. Dylan Lloyd - "With You"



kände mig tvungen att dela denna med er.. älskar början! och han till höger.. eller vänster?.. den mörkare killen iallfall, han är snyyyyyygg.... och båda sjunger bra, lovely!

i'm free, free fallin

kom just hem efter en liten åktur med leopold och pappaper, köpte nån ny skylander till loppepold och glass, som för övrigt var jätte äcklig! ben & jerry's 'wich, usch ät inte den, smakar marsipan...
annars har jag inte hittat på sådär jätte mycket, elin och julia åkte hem vid ett efter ha kollat på lite mer glee avsnitt, sen åkte jag, per och leopold och åt lunch på hentorps pizzeria, omnomnom
nu tror jag att jag ska lyssna på lite musik och kolla i london boken jag fick av per idag! efterson jag och mamma (om jag sköter mig i skolan) ska åka till london i höst/vinter, gå runt i soho och west ends, åka london eye, allt det där! åååh, ska bli så kul!
förresten, jag har hittat en jättebra cover på John Mayers  Free Fallin' The Almost – Free Fallin' (Tom Petty cover) heter den, om ni trycker på låten så kommer den upp på spotify! good, bye, adios!

ysch..

juste, jag fick ett påskägg i förväg av morfar och mormor inger, eftersom jag inte är hos mamma under påsken.. och jag som hade tänkt att sluta äta godis.. äh, skitsam!

BYE FOLKS!

lördag 31 mars 2012

well yeah, we own this place bitch

tittar på glee med julia och elin, nördar som vi är har vi tittat på det hela dagen.. började med säsong 1 men efter att ha sett typ halva säsongen och klockan var ungefär sju sisådär, insåg vi att vi inte ville titta på den.. så vi satte nyss på säsong 2 istället, mycket bättre! dessutom är chord overstreet, jordens sötaste och mest underbara, med så det blir ju superduperjättemegaunderbartbra!! well, ska tillbaka till glee nu, hörs vänn antagligen någon gång! 
lookin' kinda crazy dude..

TALK TO Y'ALL LATER!

fredag 30 mars 2012

veckans teenagerpost!

typ lite så känner jag mig nu, tror jag.. jag vet inte riktigt..

como hestas senjor?

jag går i tyska, men snackar spanska och är från sverige, grattis till mig.
iallfall sitter jag ensam i mitt rum och spelar gameboy, ska ut på bio med maja, robin och henrik senare, runt nio sådär fast vi ska obvioulsy vara där åtta av någon anledning? aja, har ingen aning vad jag ska göra till dess, tror jag måste skriva lite på samhällskunskapsuppgiften, det var ett långt ord, eller sova.. eller äta.. hmm, vet inte, men hejdå iallafall! veckans teenager post kommer upp later dudeees
jo för här är vi dödsallvarliga förstår du!

WOOP WOOP!


torsdag 29 mars 2012

barndomen är funnen igen!!

ojojojoj vilken härlig känsla jag fick när jag hittade dom här: 
och nej, det gick för i helvete inte och vända på skitbilden, men det iallafall filmerna spirit, pokémon 1 & 2 och fem myror är fler än fyra elefanter, underbaraste filmerna i hela världen!! ååh så lycklig just nu!

men nu ska jag titta på criminal minds med mamma, hörs någon annan dag antagligen?

LATER ALLIGATOR!

onsdag 28 mars 2012

VECKANS SNYGGING!

kunde inte hålla mig längre.. bara jag som typ dör för hans leende? hello tumblr guy!

tjockisonsdag!

har precis kollat klart på the runaways som jag började kolla med maja, men hon skulle iväg så hon hann inte titta klart.. men iallafal, till filmen måste man ju ha något att äta så vi gick till coopextra med ett volvo paraply och ett ap paraply, mycket stiligt! såklart köpte vi ben & jerry's och chips stjärnor, lika gott som alltid! nu tror jag att jag ska städa iordning lite, sen titta på the walking dead eller increcible loud och extremly close, inte bestämt mig riktigt än, och mysa i min sköna säng, så det här blev ju en riktigt mysonsdag!
just, vi fick reda på lite mer om våran prao platser och vecka16 mellan 8.00 och 16.00 kan ni hitta mig på Pim's! mitt första val, heheheh, hej
well, nu ska jag väll börja göra något, typ städa mitt rum, måste nog göra läxor också.. och veckans snygging kommer upp snart, behöver bara bestämma mig!
strjärnor och half baked, mums!!

WAVA TO YOU FRIENDS LIKE YOU'LL NEVER HAD THEM!

måndag 26 mars 2012

glödlampa!

HOLÁ! fick just en idé, bloggen har ju blivit ganska tråkig tycker jag, och jag orkar inte uppdatera och ta kort hela tiden, så jag tänkte att jag kanske skulle börja med veckans snygging? vad säger ni, det låter bra va? ja det gör det.
och veckans teenager post kanske? låter bra elleeer? ja, nu bestämmer jag det. sååå..
varje onsdag kommer det veckans snygging! och någon annan dag kommer veckans teenagerpost!
så håll utkik !!

nu ska jag trycka i mig lite pringles och kolla på the walking dead, läskig ju...

lördag 24 mars 2012

vad ska jag göra med mitt liv?!

ska precis titta på sista avsnittet av misfits... jag vet inte vad jag ska göra sen... säsong 4 kommer ut i slutet av 2012, hur ska jag orka hålla ut till slutet av 2012 hade dom tänkt sig?!?!? fan då...
NÄ nu ska jag titta på sista avsnittet hur mycket det än smärtar mig! sen sätter jag nog på super 8 och myser med mitt godis, underbart!

BYE HONEY!

fredag 23 mars 2012

from le mobile

sitter i Matildas soffa och ska kolla på
Matrix, bloggar mer sen! BYE

if you're happy and you know it clap your hands

sitter helt ensam i korridoren och skriver på no-uppgiften, köpte precis en PIGGELIN i caféterian, precis vad jag behövde!
ska som sagt sova över med matilda idag, hade tänk titta på matrix filmerna och tjocka oss faktiskt!
nu har jag inget mer och skriva, tror jag tittar på misfits istället, jag menar, vem jobbar ändå sista lektionen på fredagar? ingen. har bara två avsnitt kvar, VAD SKA JAG GÖR MED MITT LIV? börja kolla på supernatrual kanske? låter väll bra eller vad säger du frida? jo, jag gör nog så.

HEJDÅ!

torsdag 22 mars 2012

stop me and steal my breath

som vanligt sitter jag i min säng för tillfället och tänker på hur jävla gött det vore med en ryggmassage just nu.. deprimerande, jo jag vet...
i alla fall, imorgon ska jag och matilda tjocka oss, hela dagen, har vi bestämt.så de så. amen först så går hon ner till gymmet med julia medans jag packar sen möts vi på stan, käkar donken, sitter där i 284273 timmar för vi kommer inte orka röra på oss, sen när vi orkar röra på oss går vi och köper godis, chips, dricka, allt det där och sen tar vi bussen hem till henne och tjockar oss hela kvällen med film och snack om livets svåra stunder.punktslutpådenhistorian.

MUSIKTIPS TO ALL YOU COWS OUT THERE:
dom sju sista pågrund av DEN UNDERBARA SOMMARKÄNSLAN JAG FÅR IDAG!

SO FUCKING LISTEN!! AND I'LL SEE YOU LATER, BYE!

onsdag 21 mars 2012

when I say jump you ''say how high?''

UNDERBART VÄDER UTE! ÄNTLIGEEEEN! 
mycket älskvärt.
just nu sitter jag i min säng och pluggar lite, skriver om mänskliga rättigheter  och lyssnar på sommarmusik så jag får i den där sommarfeelingen på riktigt! tror jag ska iväg på spinning sen, inte riktigt säker än men jag måste ju träna så atteeee...
ja, idag har det inte hänt så mycket, skolan var tråkig och juste, jo, jag har upptäckt en sak! jag orkar inte sminka mig längre, tycker det är skitjobbigt så jag gör det helt enkelt inte! för jävla gött asså.. bara läga sig direkt i sängen på kvällen utan att behöva ta bort massa mascara osvosvosvosv
weeeeeeeeeeeeell, måste jobba vidare nu, will be back later!
älskade robert sheehan, jag saknar att se dig i misfits.. 

BAIBAI!

tisdag 20 mars 2012

det sitter en spindel på mitt fönster..

sitter i min säng hos pappa och lyssnar på musik, drar snart in till stan för att gå påskvandring med konfan (vad det nu kan vara?) så ajg ska åka nuuu, later!

måndag 19 mars 2012

WHYY?!

varför ska alla snygga killar bo någon annanstans än i typ, jag vet inte, HUSET BREDVID MIG?! ååååh, varför ska livet vara så jävla svårt föööör, vad vill ni livsskapare mig eller?! omg, tänk Australien på sommaren på stranden, massa snygga killar utan tröjor och sol hela tiden.. JAG VILL DIIIT!!! eller USA, fatta vad jävla snygga killar det inns där... omg..
well, ska väll lägga mig nu.. skolan var som vanligt tråkigt, packade och åkte till pappa när jag kom hem, åt, tittade på teve och nu ligger jag i sängen och bloggar från iphonen, hoppas det funkar baraaaa, nåja, godnatt små vänner!

NIGHTYNIGHTY

lördag 17 mars 2012

som jag sa...

HUR FAN KAN DOM BYTA UT DET HÄR:  

MOT DET HÄR: 


OCH SÅ HÖR MAN INTE ENS VAD HAN SÄGER, WHAT THE FUUUUUUUUUUQ?!
DÖ, DIN JÄVEL, DÖ. JAG VILL HA TILLBAKA NATHAN!!!!!!!

SORRY FOR THE LONG POST DÅ..