lördag 31 mars 2012

well yeah, we own this place bitch

tittar på glee med julia och elin, nördar som vi är har vi tittat på det hela dagen.. började med säsong 1 men efter att ha sett typ halva säsongen och klockan var ungefär sju sisådär, insåg vi att vi inte ville titta på den.. så vi satte nyss på säsong 2 istället, mycket bättre! dessutom är chord overstreet, jordens sötaste och mest underbara, med så det blir ju superduperjättemegaunderbartbra!! well, ska tillbaka till glee nu, hörs vänn antagligen någon gång! 
lookin' kinda crazy dude..

TALK TO Y'ALL LATER!

fredag 30 mars 2012

veckans teenagerpost!

typ lite så känner jag mig nu, tror jag.. jag vet inte riktigt..

como hestas senjor?

jag går i tyska, men snackar spanska och är från sverige, grattis till mig.
iallfall sitter jag ensam i mitt rum och spelar gameboy, ska ut på bio med maja, robin och henrik senare, runt nio sådär fast vi ska obvioulsy vara där åtta av någon anledning? aja, har ingen aning vad jag ska göra till dess, tror jag måste skriva lite på samhällskunskapsuppgiften, det var ett långt ord, eller sova.. eller äta.. hmm, vet inte, men hejdå iallafall! veckans teenager post kommer upp later dudeees
jo för här är vi dödsallvarliga förstår du!

WOOP WOOP!


torsdag 29 mars 2012

barndomen är funnen igen!!

ojojojoj vilken härlig känsla jag fick när jag hittade dom här: 
och nej, det gick för i helvete inte och vända på skitbilden, men det iallafall filmerna spirit, pokémon 1 & 2 och fem myror är fler än fyra elefanter, underbaraste filmerna i hela världen!! ååh så lycklig just nu!

men nu ska jag titta på criminal minds med mamma, hörs någon annan dag antagligen?

LATER ALLIGATOR!

onsdag 28 mars 2012

VECKANS SNYGGING!

kunde inte hålla mig längre.. bara jag som typ dör för hans leende? hello tumblr guy!

tjockisonsdag!

har precis kollat klart på the runaways som jag började kolla med maja, men hon skulle iväg så hon hann inte titta klart.. men iallafal, till filmen måste man ju ha något att äta så vi gick till coopextra med ett volvo paraply och ett ap paraply, mycket stiligt! såklart köpte vi ben & jerry's och chips stjärnor, lika gott som alltid! nu tror jag att jag ska städa iordning lite, sen titta på the walking dead eller increcible loud och extremly close, inte bestämt mig riktigt än, och mysa i min sköna säng, så det här blev ju en riktigt mysonsdag!
just, vi fick reda på lite mer om våran prao platser och vecka16 mellan 8.00 och 16.00 kan ni hitta mig på Pim's! mitt första val, heheheh, hej
well, nu ska jag väll börja göra något, typ städa mitt rum, måste nog göra läxor också.. och veckans snygging kommer upp snart, behöver bara bestämma mig!
strjärnor och half baked, mums!!

WAVA TO YOU FRIENDS LIKE YOU'LL NEVER HAD THEM!

måndag 26 mars 2012

glödlampa!

HOLÁ! fick just en idé, bloggen har ju blivit ganska tråkig tycker jag, och jag orkar inte uppdatera och ta kort hela tiden, så jag tänkte att jag kanske skulle börja med veckans snygging? vad säger ni, det låter bra va? ja det gör det.
och veckans teenager post kanske? låter bra elleeer? ja, nu bestämmer jag det. sååå..
varje onsdag kommer det veckans snygging! och någon annan dag kommer veckans teenagerpost!
så håll utkik !!

nu ska jag trycka i mig lite pringles och kolla på the walking dead, läskig ju...

lördag 24 mars 2012

vad ska jag göra med mitt liv?!

ska precis titta på sista avsnittet av misfits... jag vet inte vad jag ska göra sen... säsong 4 kommer ut i slutet av 2012, hur ska jag orka hålla ut till slutet av 2012 hade dom tänkt sig?!?!? fan då...
NÄ nu ska jag titta på sista avsnittet hur mycket det än smärtar mig! sen sätter jag nog på super 8 och myser med mitt godis, underbart!

BYE HONEY!

fredag 23 mars 2012

from le mobile

sitter i Matildas soffa och ska kolla på
Matrix, bloggar mer sen! BYE

if you're happy and you know it clap your hands

sitter helt ensam i korridoren och skriver på no-uppgiften, köpte precis en PIGGELIN i caféterian, precis vad jag behövde!
ska som sagt sova över med matilda idag, hade tänk titta på matrix filmerna och tjocka oss faktiskt!
nu har jag inget mer och skriva, tror jag tittar på misfits istället, jag menar, vem jobbar ändå sista lektionen på fredagar? ingen. har bara två avsnitt kvar, VAD SKA JAG GÖR MED MITT LIV? börja kolla på supernatrual kanske? låter väll bra eller vad säger du frida? jo, jag gör nog så.

HEJDÅ!

torsdag 22 mars 2012

stop me and steal my breath

som vanligt sitter jag i min säng för tillfället och tänker på hur jävla gött det vore med en ryggmassage just nu.. deprimerande, jo jag vet...
i alla fall, imorgon ska jag och matilda tjocka oss, hela dagen, har vi bestämt.så de så. amen först så går hon ner till gymmet med julia medans jag packar sen möts vi på stan, käkar donken, sitter där i 284273 timmar för vi kommer inte orka röra på oss, sen när vi orkar röra på oss går vi och köper godis, chips, dricka, allt det där och sen tar vi bussen hem till henne och tjockar oss hela kvällen med film och snack om livets svåra stunder.punktslutpådenhistorian.

MUSIKTIPS TO ALL YOU COWS OUT THERE:
dom sju sista pågrund av DEN UNDERBARA SOMMARKÄNSLAN JAG FÅR IDAG!

SO FUCKING LISTEN!! AND I'LL SEE YOU LATER, BYE!

onsdag 21 mars 2012

when I say jump you ''say how high?''

UNDERBART VÄDER UTE! ÄNTLIGEEEEN! 
mycket älskvärt.
just nu sitter jag i min säng och pluggar lite, skriver om mänskliga rättigheter  och lyssnar på sommarmusik så jag får i den där sommarfeelingen på riktigt! tror jag ska iväg på spinning sen, inte riktigt säker än men jag måste ju träna så atteeee...
ja, idag har det inte hänt så mycket, skolan var tråkig och juste, jo, jag har upptäckt en sak! jag orkar inte sminka mig längre, tycker det är skitjobbigt så jag gör det helt enkelt inte! för jävla gött asså.. bara läga sig direkt i sängen på kvällen utan att behöva ta bort massa mascara osvosvosvosv
weeeeeeeeeeeeell, måste jobba vidare nu, will be back later!
älskade robert sheehan, jag saknar att se dig i misfits.. 

BAIBAI!

tisdag 20 mars 2012

det sitter en spindel på mitt fönster..

sitter i min säng hos pappa och lyssnar på musik, drar snart in till stan för att gå påskvandring med konfan (vad det nu kan vara?) så ajg ska åka nuuu, later!

måndag 19 mars 2012

WHYY?!

varför ska alla snygga killar bo någon annanstans än i typ, jag vet inte, HUSET BREDVID MIG?! ååååh, varför ska livet vara så jävla svårt föööör, vad vill ni livsskapare mig eller?! omg, tänk Australien på sommaren på stranden, massa snygga killar utan tröjor och sol hela tiden.. JAG VILL DIIIT!!! eller USA, fatta vad jävla snygga killar det inns där... omg..
well, ska väll lägga mig nu.. skolan var som vanligt tråkigt, packade och åkte till pappa när jag kom hem, åt, tittade på teve och nu ligger jag i sängen och bloggar från iphonen, hoppas det funkar baraaaa, nåja, godnatt små vänner!

NIGHTYNIGHTY

lördag 17 mars 2012

som jag sa...

HUR FAN KAN DOM BYTA UT DET HÄR:  

MOT DET HÄR: 


OCH SÅ HÖR MAN INTE ENS VAD HAN SÄGER, WHAT THE FUUUUUUUUUUQ?!
DÖ, DIN JÄVEL, DÖ. JAG VILL HA TILLBAKA NATHAN!!!!!!!

SORRY FOR THE LONG POST DÅ.. 


DET ÄR FRUKTANSVÄRT!!!!!!!

MISFITS BÖRJAR BLI TRÅKIGT! HUR FAN KAN DET BÖRJA BLI TRÅKIGT?! JO NÄMLIGEN SÅ HAR DEN BÄSTA KARAKTÄREN NATHAN (ROBERT SHEEHAN) SLUTAT, HUR KAN MAN GÖRA SÅ??!?!?!?!?!?!!?!? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ DEPRIMERAD SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEEEEEEEEN..... FAAAAAAAAAAN, HELVETES JÄVLA SKITHELVETSFANBÖGKUKHORAFANSKAPSHELVETEFAAAANDÅÅÅÅ.... FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCK 

JAG VIL INTE MERAAAAAAA, men ändå måste jag titta klart på hela jävla serien, men vad fan ska jag göra med mitt liv efter det då?! inget, JAG KOMMER INTE HA NÅGONTING ATT GÖRA JAG KOMMER DÖ EN PLÅGSAM DÖD.. DÖ JÄVLA SKIT HELVETSFAN.

doesn't really mean I'm into you..

fortfarande iklädd pyjamas sitter jag i mitt rum och lyssnar på lite musik o allt vad man nu gör vid datorn... tycker det luktar som köttfärssås nerifrån köket, mums! ikväll får vi gäster och jag har blivit ombedd att göra efterrätten så jag siktar på att göra hallonmousse med non-stop topping, låter väll ganska gott eller vad säger ni? funderar på att lägga på lite andra bär som topping också.. tror det blir jättegott!
well, ska nog ta på mig lite kläder och börja dra mig mot köket för lite mat...

FUCK YEAH!!


HELLO & GOODBYE!

fredag 16 mars 2012

dark places are wonderful places

nu orkar jag inte mer. lägger mig i min säng och sätter på alla twilight filmerna som jag hittade på skrivbordet sådär lite hoppsanhejsan när jag kom hem thanks pappaper!
fast jag tror jag ska börja se den sista, breaking dawn part 1, för den har jag inte sett.. salta nappar får bli mitt sällskap för resten av kvällen, lovely!
kom hem från maja vid åtta där jag var med fridolph och åt hemmagjordpizza och lite godis sådär fint på en fredagskväll/eftermiddag, dom brudarna är ju helt störda alltså! men gud vad jag älskar dom, helt underbara små fjuttar!
ni får bilder på den underbara pizzan imörn, tror jag, vet inte om jag orkar, känner mig jävligt seg den här veckan..wellwell

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ! 

in le school waiting for majabaja

sitter i delta och väntar på att maja ska sluta sin lektion, vilket hon gör tjugo över tre... sen drar vi hem till henne och gör hemmagjord pizza!! MUMSFILIBABA, ni får se sen, hihi

tyckte den var så jävla skön, så jag var tvungen..

SMELL Y'ALL LATER!

torsdag 15 mars 2012

OMG TACK ZENA

TACKTACKTACKTACKTACKTAAAACK UNDERBARA ZENA!!
som ni såg i mitt förra inlägg så trodde jag att jag hade fått tidslinjen men det hade jag tydligen inte, det var bara  jag som såg det.. OCH JAG BLEV SÅ JÄVLA GLAAAAAAAD!!
plus att jag åt kebab tallrik med matilda förut så livet kan ju inte bli mycket bättre nuuu!!

eller mer exakt, KEBABTALLRIK IN A SKÅL WITH COLA AND A SNYGG TJEJ

HATERS GONNA HATE!!

when the fuck did this happend?!

SEN NÄR FICK JAG TIDSLINJEN?! fmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfml

I'm marvelous

vaknade precis, skulle egentligen gått upp halv nio för att jag skulle kunna lägga mig i tid i kväll sen och i och med det orka gå upp i tid till skolan, men jag somna om.. och det var underbart! behövde verkligen sova länge och mycket (jag gick o la mig tio igår för jag var så jävla trött). nu väntar jag bara på att matilda ska smsa att hon också har vaknat. sen tror jag att vi drar ner till stan en sväng eller bara chillar lite hemma, har inte bestämt oss riktigt än..  så jag antar att vi hör senare!

dör så jävla gulligt!!

KRAM!

onsdag 14 mars 2012

show me a smile then

sitter i soffan, spelar tetris och lyssnar på musik i väntan på att misfits ska ladda klart. är inne på tredje avsnittet på andra säsongen, lite smått azum så där!
tack gode gud att vi har studiedag imorgon, har så jävla ont i huvudet och är trött som fan efter den här skoldagen.. har nog inte riktigt återhämtat mig från att ha varit vaken nästan två hela nätter i rad... brukar vanligtvis sova jävligt mycket, annars orkar jag inte hålla humöret uppe o allt det där, och det måste man ju! man kan ju inte gå runt och vara sur hela tiden, eller jo det kan man väll men det är rätt jobbigt.. tror jag.. haha
imorgon ska matilda iallfall komma hit, vet inte riktigt vad vi kommer att göra men vi MÅSTE verkligen skriva på inlämningsuppgifterna, ska vara inne på fredag och jag har knappt börjat, great!

bara jag som känner så när man ska visa en snygg kille?...

LATER POTATO!

in le school with matildisch and alla andra...

sitter på klassråd just nu. matilda visar mig nån sjuk beatboxare,  hur kan man göra så med sin mun?! helt sjukt.... sen har vi sy slöjd i cirkus två timmar, det är la kul? yepp, sure is.
well well, ska nog fortsätta med att skriva kärlek nu då..

LATEEEERRRRRR! 



tisdag 13 mars 2012

ja, jag gillar den faktiskt

a guy like you should wear a warning

halv ligger i soffan hos mamma och tittar på glee, har dratt på mig magsjukan, duktig som jag är! dock så mår bättre idag än jag gjorde igår och under natten, men jag tror jag får gå till skolan imorgon om jag inte spyr idag då... men det tror jag inte! och jag är hungrig, men jag vet inte på vad så jag har legat hela morgonen och funderat, jobbigt asså..
men nu ska jag återvända till glee, underbara glee! ♥♥♥♥

har inga bilder på den här datorn så atteee det får blien bild på mig som liten, FEEL LIKE A LADY!

SOONER OR LATER!


måndag 12 mars 2012

mitt tangentbord is damp

uppdaterar senare mitt tangentbord vill inte samarbeta....

in le school talking löve

sitter i solen på skolgården och snackar kärlek med oscar. fick det i uppgift av skolan, ska skriva om kärlek och vad det innebär, och ja, det funkar inte. jag menar hur fan ska man definiera kärlek? jag kan inte det och jag tror inte det är så många som kan det..
iallafall så slutar jag nu så nu ska jag gå hem i det vackra vädret men min VINTERJACKA, fml..
beau brooks från janoskians 


LATERRRR! 

söndag 11 mars 2012

smälter

found him, now bring him to me!
SÅ SNYGG 
 


summer, I miss you!

lyssnar på sommarmusik medans jag står och fönar håret efter att ha tagit en lång, skön dusch och ätit lite mat. idag har jag i princip inte gjort ett skit, rätt långtråkigt men ändå rätt skönt, tänkte gå ut en stund men ja, jag orkade inte.. hahah, men det är ju ändå söndag så det gör väll inte så mycket, eller vad säger ni?
strax ska jag platta håret och sen tror jag att jag sätter på en film eller går upp och myser lite med lukas framför bilar 2, men håret först iallafall!
är det bara jag som tycker att killar med svart hår och blek hy faktiskt kan vara riktigt snygga?
typ som han här, riktig snygging där va!

BYE FOR NOW!

the answer is right in front of me, but I can't find it

har INGENTING att göra idag, verkligen ingenting, det suger, men är ändå rätt så skönt... men jag menar, jag ska duscha idag och fixa mitt hår osv och det blir värsta stora grejen eftersom jag inte ska göra något annat, det är rätt tråkigt faktiskt, att något så litet kan bli så stort..
men i och för sig så tror jag att att jag ska titta klart på step up filmerna och kanske lite misfits, vad säger ni? jag säger iallafall JA TACK! såå guess i'll see you later aligator!
en liten snygging såhär på söndagsmorgonen!


BAJBAJ!

lördag 10 mars 2012

euforisk, verkligen.

jaha, så då var det loreen som gick vidare då.. hoppades intensivt på dead by april men svergie och europa har INGEN SOM HELT MUSIKSMAK, så atteee.. men ja, loreen var väll rätt bra, okej hon var väldigt bra och jag är glad att det inte var danny som gick vidare iallafall! då skulle jag flugit till simbabwe (heter det så ens?...) och blivit medborgare där istället.. lovely
det blev ingen superherokväll för mig och rebecca för vi orkade inte och vafan det var ju mello, det får man inte missa!!
men nu ska jag sova, hittade en underbar tumblr förut, dör lite... http://incrediblyattractivemen.tumblr.com/ MUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMSMUMS

och eftersom jag är så snäll så ger jag er några smakprov på några snygga killar därifrån, enligt mig!






SLEEP TIGHT!

fixade lite bara

gjorde om designen lite, ändrade bara bakgrunden för jag orkade verkligen inte med den där röda saken längre.. sååå ja, det blev lite bättre iallafall!

LATER!

godis - jävla bra


halv sitter upp i min säng och är redo att titta på film, runt fyra kommer rebecca hit och då ska vi ha superhero kväll! ehm ja vi är nördar dööh? ihihi
så jag, sätter väll på en film dådå!

mich- right here, right now, feeling sjuk..
och så kör vi lite Sam Way på det va! toppenbra tycker jag


TSCHÜSS!


fredag 9 mars 2012

frankly scared as hell, cause I really fell for you..

kom hem från skolan för en stund sen, gick väll rätt okej, helt vanlig dag typ.. förutom några personer som är så patetiska så man inte kan göra annat än skratta åt dom.. ibland så undrar man asså.. men aja!
tänkte dra ner till stan och byta en grej jag köpte igår (jag köpte fel, smart as i aaam) men jag orkade inte så jag tog bussen hem direkt, och fy för arga busschaufförer! dom borde inte jobba som det om dom ska vara så arga hela tiden..
plus att jag har gått runt och sett ut som jag vet inte vad hela dagen men jag har inte brytt mig ett jäkla piss! så jävla gött!! sminkar mig knappt längre heller, det är också rätt gött.. jag menar, jag ska ju för fan bara gå i skolan och sen ska jag hem eller till någon kompis, vafan ska jag sminka mig för då? inget..
nu tror jag att jag ska kolla klart på sucker punch, eftersom jag inte gjorde det igår.. men jag sa att jag skulle det, alltså ljög jag för er mina vänner, soorrriiiiiiiii

nej, jag orkar inte vara seriös. så de så.
 


BYEBYE FRIENDOS!

torsdag 8 mars 2012

wow, fantasic baby

sitter i min säng och har precis ätit pizza, gottigottgott! ska snart titta klart på sucker punch, inga läxor heller, chill!!
och dagen gick inte alls som jag hade planerat.. först och främst så vaknade jag med så ont i halsen att jag inte kunde prata, så jag gick och gjorde mig en kopp te och tänkte att det skulle hjälpa, men ivrig som jag var så brände jag tungan på det där jävla teet, så det gjorde ju en aningens ont. sen så tänkte jag vara lite fin och platta håret för en gångs skull (det tar cirkus sextio minutos och är jävigt jobbigt), men sen när jag gick ut i snöstormen för att springa till bussen blev det vågigt eller ja, det var inte platt längre och jag blev förbannad på det. och när jag väll sprang där som en dåre för att hinna med bussen halkar jag ungefär fem gånger och landar på röven tre gånger, mycket smärtsamt, man jag springer vidare för att hinna med bussen, men det gör jag såklart inte, för när jag nästan precis är framme vid månsavägen (där jag går på) så ser jag bussen åka förbi mitt framför ögonen på mig, pain in the ass och missad buss + snö, ingen bra kombination! så jag sätter mig snällt på bänken vid busshållplatsen och väntar in nästa buss som är försenad med fem minuter, jippi där missade jag första lektionen totalt. underbar morgon!

men dagen för övrigt blev mycket bättre, när jag väll var i skolan hade jag musik, chill, matte som jag gjorde läxan på, och sen tyska prov, som förövrigt gick relativt bra faktiskt! sen så drog jag, alicia, rebecca och ebba ner för att äta på BakeOff (nästa lika bra som subway!!) och sedan blev det bio på odeon med alla åttor på vasa. skulle sett filmen Hämnden men det blev nåt fel så vi såg 127 timmar istället, rätt så okej film, men jag skulle aldrig kunna se den en gång till..
efter det gick jag och matilda en sväng på stan, köpte lite grejer och träffade lite folk, men måste lämna tillbaka en sak för det var fel sort, så jag får väll dra ner en sväng imorgon också eller nåt..
well well, nu ska jag se på sucker punch!

tonfiskröra, underbaaaaaaar! 

lite såhär kände jag imorses..

HÖRES, SYNES OCH KÄNNES FRIENDS! 

onsdag 7 mars 2012

musik & skola

tacka Gud och Jesus för att det finns musik! skulle inte klarat av att jobba utan den.. vad jag än gör så har jag antingen på musik eller så har jag den tillgänglig, ALLTID! det är stört ibland asså.. men märker verkligen vilket humör man är på beroende på vilken musik man lyssnar på. när jag har tråkigt och behöver uppmuntras eller är sådär superduperunderbartöverlycklig lyssnar jag på glada låtar som man kan typ dansa till! hahah just nu så är mina favoriter vid dom tillfällena: Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe & Christian Walz – Wonderchild
helt awesooomeee när man är glad eller behöver bli glad!
när jag känner mig helt normal, varken glad eller ledsen, typ mellanläget kan man kalla det! så lyssnar jag helst på: Forever The Sickest Kids – Robots & AliensThe Offspring – You're Gonna Go Far, Kid - Explicit Album VersionA Day To Remember – The Downfall of Us All & A Day To Remember – All Signs Point to Lauderdale, också totalt fantastiska!
och vid dom stunderna då jag känner mig ledsen eller nedstämd så lyssnar jag oftast på låtar så som: Kanye West – HeartlessBoyce Avenue – Teenage DreamColdplay – The Scientist & Sia – Breathe Me, dom är också väldigt bra!

alla låtar är ju bra, fast på olika sätt så attteee.. ah, nu måste jag fortsätta med sexuallkunskapen! hörs antagligen när jag kommer hem, vilket är snart! åh vad glad jag blev nu!

HAVE A GREAT DAY!

polkagrisar i bröstfickan

sitter upp i epsilon just nu, har klassråd, som för övrigt bara är en onödig lektion eftersom det inte är så många som jobbar med det dom ska.. men det gör jag! faktiskt.. skrivit 200 ord på svenskan så jag är rätt stolt.. hihi
och ajg ser ut som ett helvete idag, men jag orkar inte bry mig! jag orkar verkligen inte.. bara jobbigt och sminka av sig och så på kvällen ändå..
men nu slutar vi snart, hörs sen!


& just nu är jag besatt av denna låt:


LATEEEEEEERRR!

tisdag 6 mars 2012

regenbögen... ♥

holá! sitter i mitt rum hos pappa och pluggar till tyskaprovet för tillfället, mycket intressant! iallafall, snart ska jag äta och sen drar jag till konfan. orkar inte med det, usch.. hoppas vi gör något kul den här gången bara.. 
annars så har dagen varit bra, typ, relativt, beror på vad man jämför med, kanske inte bästa dagen i mitt liv, men vafan, skitsam! 
anywaaaaays nu måste jag gå tillbaka till pluggandet (varför säger man så egentligen? gå tillbaka till, jag tänker fan inte lyfta min feta röv en centimeter för den där skittyskan, jag sitter kvar här.tack)


my beloved tyskabok  ♥   

LATER SWEETIES! 


måndag 5 mars 2012

ojojojojojoj

http://www.kandeeshop.se/sv/

HELLOOOO CLOTHES! check that linnk out! dom har riktigt snygga kläder där faktiskt!
dagen har varit bra, orkar inte skriva mer, bloggen är tråkig och nu ska jag fortsätta med min & bästavännens skypeterapi!

slänger in en bild på en snygg kille bara för att det är måndag.

NIGHTYNIGHTY!

hjälp mig med bloggdesign?

åååååh, jag tycker min blogg är så FUL! nä men asså jag har tröttnat på den, den ser så ''amatörsmässig'' ut, om ni förstår vad jag menar.. och jag vet inte hur jag ska göra så att den blir snygg! jag vet hur jag vill ha. men det finns ingen som kan hjälp mig.. i och för sig så har jag ju inte frågat så många.. kanske ska lägga det som status på facebook? hahah
men aja, får väll hitta någon liten filur som vill hjälpa mig och fifilura lite på designen!

GOODNIGHT FOR NOW! 

söndag 4 mars 2012

superduperbraansiktskräm!

tänkte bara tipsa om en grymt bra ansiktskräm, den är verkligen jätte bra och den kostar inte sådär jätte mycket heller!
Neutrogena visibly clear oil-free moisturiser, 65 :- på Kicks.
huden ser verkligen mycket fräschare och man ser mycket piggare ut, tycker verkligen ni borde prova den!

HA DET GÖTT! 

mustang cab & glee ♥♥♥


tänkte göra en sån där rebus av vad jag har gjort dom senaste timmarna!
here we go

åkte med den här fina saken

med den här söta pojken & pappa

och köpte, den här underbara boxen!


sån nu har jag båda säsongerna och är ÖVERLYCKLIG! 




HA DET SÅ FINT NU!

familjen annorlunda

hade inte  möjlighet att uppdatera igår för vi hade ju som sagt gäster här. eller ja gäster och gäster, vi blev mer som en väldigt stor familj... men det var mysigt! dom som var här kanske ni vill veta lite om? inte? nu får ni det ändå. först och främst så har vi Selma som är 6 år och jätte gullig och Oskar som är 11 och faktiskt väldigt rolig! och sen så har vi Felix om är 13 och precis som en vanlig trettonåring, tråkig.. haha men dom hade ju med sig sin pappa Petter också, och han är ganska rolig han med, så det har varit en riktigt bra helg!

imorses så hade vi ett väldigt fullt köksbord, som ni kanske ser på bilden, och då var inte allt framplockat..

LATER DUDEEEEEEESSS!

lördag 3 mars 2012

nu skiter jag i världen och sätter på några filmer.

orkar inte tänka mer, allt går ju åt helvete ändå så nu sätter jag på några filmer (step up 3, sucker punch, 50/50, 500 days of summer och attack the block) och hoppas att jag slutar tänka på allt. fuck it.

thanks mom ♥


tack mamma, för att du ger mig godis så att jag överlever