måndag 21 maj 2012

men var perfekt då



okej, så den här snubben, Iwan Rheon, spelar i en av mina favorit serier Misfits, han är grymt snygg, hans kropp är fantastisk och nu visar det sig att han kan sjunga och spela gitarr.. VAD VILL HAN, DÖDA MIG ELLER?!

söndag 20 maj 2012

OMG HIS ACCENT!!!!


helt jävla underbar irländska alltså, klockren!

fredag 18 maj 2012

Payphone - Maroon 5 ft. Wiz Khalifa (Elyar Fox)



den här killen är så jävla underbart bra! seriöst, han har allt (förutom brunt hår) men ändå, jag fattar inte varför han inte är känd än.. världen suger. jag ska dela det här överallt så att han blir det, bra, tack, hej

torsdag 17 maj 2012

Liseberg och allt annat

som ingen vet åkte jag till Liseberg med konfan i onsdags, det var jävligt kul men jag orkar inte skriva om det, alla vet vad man gör på Liseberg ändå. det bästa på hela dagen  var att vi fick gå tidigt från skolan, att jag & Elin vann stjärnvinst på marabou hjulet så nu har jag cirka ett kilo marabou schweiser nötschoklad här hemma, yummi, alla karuseller vi åkte, ben & jerry's glassen vi åt och att jag fick sova på en buss, jag älskar att sova på bussar nämlich.
men just nu sitter jag i min säng, äter lite choklad & Skittles, lyssnar på musik och väntar på att ett Glee avsnitt ska ladda färdigt, imorgon går jag en sväng på stan med maja och sen framemot fem kommer julia hit och tittar igenom hela säsong tre av Glee med mig.
jag har ett roligt liv, hejdå.

måndag 14 maj 2012

min kväll

dagen har varit helt ok, kom hem till pappa vid halv fem typ, åt mat, satt barnvakt å Lukas och tittade på Toy Story 3 och nu sitter jag här framför tumblr med Skittles som jag fått av min underbara bonusmormor! fick två rör Skittles och en strut Mentos, om ni fattar, annars kan ni kolla in min instagram: feliciaaaberg
resten av skolveckan kommer bli sjukt chill, först och främst så har vi bara skola fram tills på onsdag och jag slutar vid lunch den dagen, eftersom jag ska till Liseberg med konfan! hoppas det blir bra väder bara..
aja, nu ska jag fortsätta greja på tumblr och kanske sätta på ett Glee avsnitt, har knappt sett någonting på säsong 3.. åhmajgad kill mi..

söndag 13 maj 2012

underbar dag!

när jag vaknade upp imorses hade jag ingenting planerat för dagen men det ändrades snabbt, för vid tio över tolv smsade frida mig och undrade om jag ville vara med och överraska maja med tårta eftersom hon fyllde år igår (hon är byxmyndig nu, så kör på grabbar!) och såklart tackade jag ja, eftersom maja en av världens mest underbara personer men jag såg ut som ett helvete och satt fortfarande i min pyjamas så jag duschade snabbt, satte på mig kläder och drog hem till maja där frida väntade, elin åkte samma buss som jag, felix kom med bussen från skultorp och louise var försenad... men när vi väll stod där utanför majas dörr och väntade på att hon skulle komma ner från duschen (vilket tog ett tag) hade vi ett ordentligt sjå med att tända ljusen på tårtan eller på mer tonårsvänligtspråk; det gick åt helvete att tända ljusen. men efter en stund lyckades vi förstås och sedan kom maja ner, vi sjöng för henne, felix skrämde henne och hon blåste ut alla ljus på samma gång, grattis maja!
sen åt vi fridas enormt goda tårta, åt enchiladas som också var enormt goda, sen gick ner och tittade på metal filmen elin hade gett maja, underbar, och försökte lyssna på skiva frida hade gjort till maja, men tekniken var för svår.... tjejer ni vet.. sen kom majas mamma ner med lite regnbågstårta som maja hade fått igår  och såklart åt vi upp den med.. omnomnom
sen drog jag hem, åkte till rebecca, snckade lite med henne, hon hängde med mig hem, vi åt lite kvällsmat, snackade, tittade på några youtube klipp och sen drog hon hem, så nu sitter jag här i pyjamas och ska precis lägga mig efter en lång men jävligt rolig dag!

FRIDAS TÅRTA!


REGNBÅGSTÅRTAN SOM SMAKADE BLÅBÄRSMUFFIN!

GOODNIGHT CUTIES!

fredag 11 maj 2012

aldrig igen..

aldrig igen ser jag på insidious, NEVER EVER AGAIN, oh herregud, jag hatar den filmen.. fan, kallsvettades genom hela filmen ju.. usch, aldrig, aldrig igen.. WARING TO ALL THEM PEOPLE OUT THERE, DO NOT WATCH INSIDIOUS!!!!!!!! YOU MIGHT GET KILELD.

WELL, GNIGHT!

åh, sommar.. COME AT ME BRAV !!!

torsdag 10 maj 2012

hjälp mig!!!

jag har ingen aning om vad jag ska välja för film! Toy Story 3, The Kings Speech, Tron Legacy, The next three days, Kick Ass, Lassie, High School Musical, Chicken Little, Insidious, The Adjustment Bureau, Scuker Punch eller Yogi Bear... det är typ dom jag har att välja mellan.. hinner nog se två filmer men jag vet inte vilka!! åh beslutsångest..

YOLO.

tisdag 8 maj 2012

pucko, macka & ATB...

sitter på mitt rum hos mamma, dricker pucko, äter macka och ska strax titta på Attack the Block för typ femte gången, underbart alltså! (ja, jag ser på ATB bara för att kunna höra dom prata.. det är så underbart) hahah nämen jag har ingen annan bra film så atteee ah
igår stod jag och matilda i cafeterian hela dagen och störde oss på alla småungar som kom och sa ''en vatten''... usch.
sen har jag väll inte gjort så mycket mer, var ute med rebecca och buzz förut, tittade på ett avsnitt misfits och åt glass, det är typ det jag och rebecca har gjort idag, förutom skolan då...
nu ska jag sätta på ATB och äta mackor! yummie

BAJ BÄJB!

söndag 6 maj 2012

i feel like puking on your fucking face...

lite så känner jag just nu, mår så grymt illa och jag vet inte varför (nej killar, det är inte pms..) kanske är jag hungrig?... äh fan, det går inte längre, jag vill spy på någon, helst regnbågsfärgat...

BLÄ

det kommer aldrig någonsin vara perfekt

idag händer det ingenting, inte ett endaste litet skit, jo, jag ska äta, det är typ höjdpunkten idag.. värst sicken rolig söndag! nämen den blir uthärdlig på grund av underbara tumblr! oh man i love it!
well, jessica och lukas kommer hem från kosläppet om en halvtimme och dem hämtar pappa från golfen samtidigt, så då ska vi äta, sen vet ja ginte riktigt vad jag ska göra med mitt liv.. några tips? inte nähä, då får jag väll sitta vid tumblr då, det funkar också...

ADIOS AMIGOS!

lördag 5 maj 2012

ja, jag är fortfarande vaken trots att klockan är 04:07...

jag borde egentligen sova riktigt gott nu men nejdå, jag ska sitta uppe vid tumblr och göra om min design istället, jomen visst det kör vi på när jag ändå ska upp tidigt imorgon, bra jobbat felicia, riktigt bra! åh hatar mig själv just nu. blä, gör mig en tjänst och kolla in min jävla tumblr då?! nu när jag suttit uppe halva natten och fipplat med den.. http://feliciaaberg.tumblr.com/ here you go, sen kan ni ju lyssna på lite Ed Sheeran också, precis som jag har gjort, hans album + har gått i repeat på min spotify hela natten låååång, wooah party!!! nä inte riktigt nä.. okej.. nu ska jag sova, fast jag vet inte om jag är trött.. ska nog försöka iallafall, eller så kan jag stanna vid tumblr lite till.. nä fan nu SKA jag sova, usch...

GOODNIGHT DARLOS!

so fucking strong.



här allihopa är mannen jag älskar, Ed Sheeran, googla, youtuba, spotifya honom och få ett bättre liv.
i den här videon har han en som rappar genom teckenspråk och det är så sjukt stark gjort, helt underbart.

och idag har jag varit hos rebecca för hon har konfirmerat sig, så jag var där och åt lite lunch med hennes familj oså, sen kom jag hem och tittade på film, kollade igenom tumblr lite och sen la jag mig och nu ligger jag här och lyssnar på Ed Sheeran, livet kan inte bli bättre just nu.
kläderna kommer imorgon, orkade inte igår!

GNIGHT!

torsdag 3 maj 2012

ni får allt ta och vänta..


jag lägger upp kläderna imorgon, för nu ska jag sova!
GODNATT!

jag håller vad jag lovar!

jag sa ju förra torsdagen (tror jag att det var) att jag var jävligt lycklig och nu ska ni få veta varför! orkade nämligen inte föra över bilderna en så kom jag på det nu.. så nu får ni veta, bättre sent än aldrig!
så alltså, när mamma och per kom hem från USA i torsdags så fick jag lite grejer av dom, närmare bestämt ett par låga gröna Converse, nya skullcandy hörlurar, en påse beef jerky, en påse Skittles, en låda Skittles sour, två förpackningar Reese's peanutbutter cups, två stor pack Twizzlers och en Tommy Hilfiger bag!

U-N-D-E-R-B-A-R-T!



eftersom mamma tvättade mina gamla hörlurar i tvättmaskinen..

jag blir glad bara av att tänka på det!! och idag så köpte jag lite kläder också, bilder kommer upp strax!!

SES SNART!

onsdag 2 maj 2012

in da sol plugging läxa

oj vilken bra svenglich jag har, imponerade felicia!
i alla fall så sitter jag nu ute på våran terrass och läser lite om fascism, mycket intressant! vädret idag (och igår) är ju helt underbart! har på mig shorts och ett linne och jag fryser inte det minsta även fast jag sitter i skuggan för att datorhelvetet behöver laddas..
senare idag ska jag inte göra så jätte mycket, hade tänkt äta lite, duscha och sedan sätta på attack the block bara för att få höra pest (alex esmail) säga ''believe'' hahhaha, om ni någosin ser filmen så kommer ni förstå! helt underbar den grabben asså! eller ja, hela filmen är underbar.. snygga killar, action, lite skräck, lite lite kärlek och den utspelar sig i london, helt perfekt alltså! (England är mitt favoritland efter Australien och USA.. ehehe)
aja, nu ska jag tillbaka till studierna så hörs vi kanske senare!
och just, förlåt att jag inte uppdaterat så jätte bra i helgen, har typ inte suttit vid datorn nåt.. typ...


Alex Esmail som spelar Pest
och
John Boyega som spelar Moses

 helt sjukt bra film alltså! EXTREMT SEVÄRD!

BELIVE BRUV!