onsdag 29 februari 2012

jurassic park x 3

titta vad jag hittade! 
let's take a look at it! hört att dom ska vara bra så det blir filmkväll för mig, tur att vi in har några läxor heller! 
chill


when you move me everthing is groovy

hemma igen efter en bra dag! skolan orkar jag inte prata om, för tråkigt, så vi hoppar till efter skoltid.
när jag hade väntat på maja och smakat hennes bröd som hon bakat gick jag, louise och maja hem till mig. louise åt mat medans jag plattade majas hår. sen drog vi ner till stan, louise gick till frisören och jag och maja gick o fikade på gräddhyllan, visste ni att deras kladdkaka är UNDERBAR?! inte? då vet ni det nu! sen så köpte jag en bok, sen gick vi hem. nää men majas mamma skjutsade hem mig och maja hade sina saker här osvosvosvosv.. I ALLA FALL så sitter jag nu ensam på mitt rum och vet inte vad jag ska göra... tror jag sätter på ett avsnitt av misfits... det funkar alltid!
lite mycket grädde bara..

dålig kvalité men min kamera dampar såå..
iaf, byxor, Levis/JC, tröja, min lillebrors.. hähä

smileeeeee

PUSS & KRAM!

tisdag 28 februari 2012

haahahahh spetziiiiiiz ♥♥♥

yeah, I'm talking about you


awesomeeeeee ♥

finner inga ord.. precis det jag var sugen på!

LOVELY!

i really need to stop thinking about you boy.


kom hem ifrån rebecca för en stund sen, lagade mat och åt den och lite glass medans vi snackade om allt som hör livet till.. nu sitter jag i vardagsrummet pluggandes och väntar på att bigbrother ska börja...
orkar inte med SO läxförhör imorgon, vem bryr sig om riksdagen eller? inte jag iallafall. lilla jag kan ju inte precis göra någon big difference här i välden, eller vad säger ni? hahah nej.
men aja, tror jag ska dra mig ner till köket för att hitta något att äta! hähä mums..

lite såhär känner jag mig nu..

SEE Y'ALL!

dubbeltimme NO

you heard me, now kill me.

måndag 27 februari 2012

storebror nuuuuuu

för alla som inte vet så är det bigbrother nu. tänkte bara dela med mig av denna viktiga information!
bloggen är ju för fan skit tråkig! usch..

BYE!

hello friends, and haters!

sitter i soffan hos mamma just nu. tittade precis klart på alvin och gänget 2 med leopold och moster.. faktiskt en riktigt gullig film! hahah
jaa och mamma åker till göteborg ikväll så min moster ska sova här eftersom katrin är magsjuk o allt..
men aja, hade inget speciellt i skolan, jag orkade knappt tänka idag asså..
sämst bildkvalité men orka lixxoooom
så söt! ahahah

A Day To Remember - All Signs Point To Lauderdale


                                                  underbar

efterblivna ungar..

sitter med tre störda killar i grupprummet, jonathan och axel tittar på ''roliga'' djur videor och erik är bara där och gör ingenting typ.. hahahh dom är så sämst humor asså!! hahahah ibland så undrar man ju vad som händer med världen.. aja, ska skriva en överlevnadsberättelse nu så..
VI HÖRS!

söndag 26 februari 2012

yellow diamonds in the sky


sitter ensam i min säng just nu. matilda åkte precis hem efter att vi har varit i jönköping hela dan, känns som om jag har varit där varje helg den senaste tiden.. men i alla fall så hittade jag ett skitsnyggt linne! gick runt där lite kollade på grejer och personer (det finns sjuuuuuukt snygga killar där asså jag dör lite..) och drack två goda smoothies och ja det var väll i princip det vi gjorde.. haha
men så kan jag också konstatera efter den här resan att matilda har en väldigt liten kissblåsa. mycket intressant.
MUMMA! 


aja, nu tror jag att jag ska skriva klart min svenska inlämning, skulle varit inne i fredags egentligen men jaa.. hähä badassssss over here! hahah
lägger kanske in bild på linnet sen, om jag orkar och har tid..

GOODBYE!

lördag 25 februari 2012

vimto ♥

världens godaste dricka, jordens sämsta bildkvalitet.

VIMTOOOOOOOOOOOOOOOOOO 

hos matilda

ligger på matildas gölv just nu, tittade just klart på big brother avsnitten som vi missat. hon den där hanna är ju för jävla rolig asså, och sipan.. HEJA SIIIPAAAAN!! hahah han är fan go!
snart ska vi nog äta tror jag och sen blir det mello o godis, illchill! fast om jag nu ska vara totalt ärlig så har jag faktiskt ätit lite godis redan nu, hihiihihhihi busiiigt!! nä inte direkt va.. tråkigt lägeee

det roliga med den här bilden är att den lektionen hotade läraren att täcka för spegeln nästa lektion för att vi skulle jobba.. 
HÖRES & SYNES!


fredag 24 februari 2012

BOY BOMB !

kan inte sova, vill inte sova, orkar inte sova. tittar på snygga killar & lyssnar på boyce avanue istället! tryck på deras namnet så kommer dom låtar jag är besatt av upp, hheheh..
                                             SOME SEXY / GOOD LOOKING DUDES!

BENJAMIN EIDEM
SAM WAY
LUCAS PIAZON
DAVID CARR


SAM WAY
             
ROBERT SHEEHAN
SAM WAY
FRANCISCO LACHOWSKI


FRANCISCO LACHOWSKI

LOUIS TOMLINSSON

JOHN MAYER
LOUIS TOMLINSSON & HARRY STYLES

 
JOSEPH MORGAN

IWAN RHEON


GODNATT SNYGGINGAR!  
det var det bästa jag kunde få till med bilderna..


idag har jag:

varit på elins esplanad en stund efter skolan och jag fick med mig fyra underbara böcker hem! jag som älskar att läsa men inte har något för tillfället, perfekt!
hade matte provet sista lektionen och det gick faktiskt förvånansvärt bra! svarade inte på sista fråga bara, för det hade jag inte tid med och två gissade jag på menmen... kommer nog i alla fall få godkänt, hoppas jag..
och nu sitter jag i soffan och tittade klart på Bilar 2 med Lukas för en stund sen, det är fredagsmys på högsta nivå 





















VÄRLDENS BÄSTA PARFYM!!♥♥ 

torsdag 23 februari 2012

fuck matte

ååååååååååååh fan vad jag inser mina misstag nu!! LÄS ALDRIG PÅ ALLTING EN KVÄLL FÖRE PROVET!!! ALDRIG!! SPECIELLT INTE MATTE ÅÅÅÅÅÅÅÅH!! JAG FATTAR INGENTING!! GJNSÅARBNADÄNBKDF, DÖ MATTE, DÖ.
kommer få F på provet. aldrig fått ett F förut, aghhh fuck.

just nu:

sitter jag i min säng, äter lite goda saker och är beredd på att sätta på misfits, ska egentligen plugga men jag orkar inte riktigt det nu.. så jag tar det sen! tänkte bara säga att jag är väldigt lycklig idag, vet inte riktigt varför men jag känner mig bara glad och lycklig och ja, jag vet inte vad, det är underbart i alla fall så jag tänker behålla den här känslan!
det var nog allt! nu, tillbaks till MISFITS 

SEE YA'LL! 

(a+3y) - (2+2y) = ?

hola banditos! sitter i grupprummet men Ebba för tillfället och vi pluggar lite matte som ni kanske ser på rubriken! haha
ja och livet rullar väll på som vanligt, har ingen aning om vad jag ska göra ikväll dock men det blir väll plugga till provet antar jag..
slänger in en bild på mig i ebbas nya glasögon & en på axel som kom in nyss, hahahah så söt    


onsdag 22 februari 2012

i ♥ my bed

hello beautiful! matilda åkte precis hem, har haft det sjukt roligt med den kvinnan asså! hahah vi är fan helt sjuka när vi är tillsammans.. men vi är så jävla roliga att det spelar ingen roll! hähä och det blev lite plugg trots allt, notera lite!! haahha
men jaaaaa nu ska jag titta på misfits och tycka synd om mig själv.. 


♥duckface♥

TJENIXEN!

matildishhh

hej hopp i galoschen! sitter i min säng hemma hos pappa med matilda now, ska plugga matte nu men vi orkar inte! haha vi har dock prov på fredag men vi får väll plugga lite senare..
nu ska vi titta på misfits! och jag orkar inte skriva mer.. höhö känner att min blogg är jävligt tråkig men aja, jag har ett tråkigt liv antar jag!
länkar en underbar video: http://www.youtube.com/watch?v=AsBsBU3vn6M&feature=BFa&list=FLuwxDzzn8lsoKi8VcSOSErQ&lf=BFp

tisdag 21 februari 2012

MISFITS! ♥

helluuu! ligger i sängen och tittar på jordens mest underbara serie, misfits!! ååh jag älskar den!!!
idag hade jag utvecklingssamtalsgrejsemojs, det gick faktiskt bra! mycket bättre än det förra, men det beror nog på att jag har bättrat mig! haha
ja det var väll allt för den här gången, orkar inte skriva mer..
den här snyggingen är med i misfits, iwan 


MORSNING!

bild lektion

HOLA AMIGOS! sitter utanför bildsalen just nu & jobbar med Ebba, ja vi jobbar faktiskt! med könsroller för och vara mer exakt.. skittråkigt men man måste ju få bra betyg så det är bara köra på! jo jag är lite av en plugghäst.. hehe
efter skolan drar jag till jessicas jobb och där får jag SEMELTÅRTA eftersom det är fettisdagen idag. åååh vilken lust jag har och bara gå och köpa en ben & jerry's, sätta på mig min onepiece och titta på misfits..
men nu slutar vi, hör av mig senare!

TJENIXEN!

måndag 20 februari 2012

everybody dies but not everybody lives



gå och dö.

nu är jag riktigt jävla sur! jag hade skrivit värsta långa inlägget om hur dåligt allting var oså ba: POOF BORTA!! helvete vad sur jag bliiiiiiir... ah, om ni vill veta var jag redan jävligt förbannad i inlägget som försvan och det här gör ju inte saken bättre..
jag fryser, jag har tråkigt,jag har inget och göra, ingen vill prata med mig för dom är med sin pojkvän/flickvän, jag är ensam, jag har ingen bra musik och lyssna på, min dator segar och det är vinter ute och kommer förmodligen vara så ända fram tills augusti. jävlahelvetesskitkukrövhållsknullarefanskapshelveteDÖ. så känner jag just nu. åt helvete med alltihop!
titta, jag är arg i fyra olika färger.

SMISK PÅ RUMPAN ÄR VAD NI FÅR IDAG!

söndag 19 februari 2012

tv timeee!

JAAAAA!!! det har äntligen slutat klia i min mun! åh så glad!!!
så jaa, nu ska jag sätta mig framför teven och feta mig lite, chill o allt.
skola imorgon, likey likey! faktiskt saknat att träffa alla goa männsker där och jag har en viktigt sak och säga till en viktigt person så jag måste kolla om vi har rast samtidigt.. höhö men kalabalik jag måste gåå, ska nog titta lite på storebror på teven tror jag! haha
vi är världens fulaste syskon, legopold och foffefloff 

-

ni vet när det kliar i munnen och man kan inte klia för att då kittlas det? jo, så är det för mig nu och har varit i snart en timme. hatar mitt liv just nu.

dance fuckers, dance

hemma igen efter en rolig dag i göteborg/floda!
nu bär det av till köket för god mat & jag älskar mat så det här har väll varit ännu en lyckad dag, haha
men imorgon börjar allvaret igen, skolan, åååh, inte saknat skolan alls.. men aja, man måste ju så..
gotta go go, maten är färdiiiiig!!
PUSSHEJ!

mot göteborg!


hello there! väntar på att pappa, jessica & lukas ska komma och hämta upp mig så vi kan åka till göteborg där min gudfar väntar! herregud det var längesen jag såg honom, saknat honom faktiskt! men det ska bli riktigt kul och få träffa honom och hans familj, han har fru och tre jätte söta små barn! men jag måste skynda vidare nu, borsta tänderna ska jag också hinna med ju haha
juste, imorgon är det skola igen, FML.. usch! verkligen inte saknat det! menmen, det ska bli kul att träffa alla kompisar igen!
blir en snabb webcambild på min ''outfit'' idag, orkar inge mer än det, ser förjävlig ut ändå!


HA DET GÖTT! 

lördag 18 februari 2012

shame on you!

kom just hem från att ha varit på middag hos några. tittade på melodifestivalen där också eftersom jag är en riktigt svenne! höhö... nämen seriöst, BJÖRN RANELIDTILL GLOBEN?! åååhhh, skäms sverige, skäms! men aja, vi får väll bara hoppas att han inte går vidare till utanför sverige.. för där kommer dom ju garanterat spärra in honom på något mentalsjukhus och behålla honom där... fast det vore ju rätt skönt.. men nej! i år tycker jag sverige ska visa vad vi har och SKICKA VIDARE DEAD BY APRIL ELLER LOREEN! hörde ni deras låtar eller? DET är bra musik! det är så sverige ska visa upp sig!! inte genom eric saade eller nån annan flickidolsskit som vi gjorde förra året..
men aja, så kan det gå! just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på lite bra musik! illgött!
http://www.youtube.com/watch?v=8h3NQTnnFt8 & http://www.youtube.com/watch?v=CN4IIgFz93k
hade tänkt och lägga mig snart. rätt trött och jag ska ju iväg till min gudfar i göteborg imorgon så jag kommer få gå upp rätt tidigt så.. jaaa, får väll börja dra mig bort mot sängen.. det är i sånna här lägen jag gillar att jag har ett rätt litet rum, slippa behöva gå 1724804983 meter för att nå fram till sängen är rätt gött faktiskt! hahah lat som jag är..
men jaa, jävligt långt inlägg kände jag.. läs om ni orkar haha! dock så vet jag ju inte ens om det är någon som läser min blogg överhuvudtaget men aja, shitsame!

GODNATT SMÅ GRISAR!

fredag 17 februari 2012

oh.my.god.

sant


hemma igen!

Hello haj! idag åkte jag & mamma en sväng till jönköping o shoppade liteeeee, riktigt kul faktiskt! vi åt på subway oxå, saknat det, höhö.. nämen det påminner mig om cypern eftersom vi åt det typ varje dag när vi var där (tjockisar) & deras tonfisksmörgås tjosanfräsangrej är så jäääääävla god!! omg jag dör. men iallafall så var vi i jönköping shoppade o lalalalala ah, och sen så gick vi dit och skulle äta, jag var grymt glad för jag skulle äntligen få äta min jävla tonfisksmörgås som jag hade varit sugen på hela dan. ha, så kommer vi fram o ska beställa, OCH SÅ HAR DOM INGEN JÄVLA TONFISKGREJ KVAR!! fattar ni hur ledsen jag blev eller?! tappade totalt livslusten, men jag behövde mat så jag tog en grilladkyckling macka istället, men den var inte lika god... ÅH VAD JAG HATADE DET STÄLLET JUST DÅ! men sen så fick jag lite nya kläder oså blev jag glad igen! haha nä så var det inte riktigt.. men när jag väl hade fått i mig mat så steg mitt blodsocker upp o jag orkade leva igen! ungefär så gick det till... hahaha
lite så här känner jag mig nu

happ, heh, håh, nu tror jag att jag ska gå ner och hämta lite chips (jag som skulle sluta o allt.. hehe) och mysa ner mig i min onepice framför teven,  kanske sätter på fast & furious, får se!
lägger in några bilder på kläderna jag köpte sen! orkar inte nu...
EN STOR FET BLÖT KYSS ÄR VAD NI FÅR IDAG! 


torsdag 16 februari 2012

fryser

sitter framför disney channel i mammas tjocktröja o fryser, helt sjukt vad kallt det är! uäääk hatar vintern...slänger in några bilder på mig som jag ser ut just nu, min näsa är dock en aningens röd, tror jag håller på att bli sjuk.. fuck.. jag som ska till jönköping imorgon..
  
HÖRES! 

inspiration!



åååååh, det är så här jag vill se ut i sommar! jag vill haaaaaaa!! ge mig, ge mig, ge mig, ge mig! älskar den här stilen asså!! underbaaart ♥ 

not over you

home again


Hej hallå! kom nyss hem efter en fantastisk dag på dagis, haha nu lät det som om jag gick på dagis.. nämen jag har ''jobbat'' där, får inga pengar eller så för att vara där men jag får betydligt mycket mer värdefulla saker. som erfarenhet, roliga stunder, möten med underbara barn och allt annat man kan tänka sig. det får mig och bli mer säker på vad jag vill göra med mitt liv. det är faktiskt väldigt skönt, att veta vad man vill oså...
ah o så var det med det. nu tror jag att jag sätta mig framför teven, äta lite riesen och bara vara!

TAKE CARE! 

godmorgon godingar!

jag måste rusa iväg till jessicas jobb så det här bli bara ett snabbt inlägg, återkommer ikväll om hur dagen har varit, ha de bra! slänger in en bit ögongodis till er för och vara snäll! ha det bra!

REMEMBER, SMILE! 

onsdag 15 februari 2012

GODNATT!

zena åkte hem för typ en halvtimme sen & jag hade tänkt att 'jobba'' lite imorgon, dvs att jag ska till jessicas jobb (dagis) och hjälpa till lite, tycker det är sjukt kul att jobba med barn, jag menar dom är så himla ärliga och rättfram, dom är liksom sig själva rakt igenom! det får en verkligen och tänka på hur man själv beter sig ibland...
så därför ska jag nog börja dra mig mot sängen, bokstavligt talat asså. jag har haft två sjukt bra dagar med så underbara människor,  i rad också! så jag är rätt trött men det var jävligt längesen jag hade såhär kul!  hahahah nu lät jag lite forever alone.. poor me.. nämen seriöst, det har varit suuuuper roliiiiiigt och det kommer fortsätta så hela veckan! livet är bra underbart! ♥ 
har varken tid eller ork att slänga in en bild just nu.. men vi hörs!


TA VARA PÅ VARANDRA!

with zena! ♥

sitter i mitt rum med zena nu, underbar tjej det där! klicka på hennes namn så kommer hennes blogg upp, och den tycker jag ni ska kolla in! senare ska vi nog ut en sväng, träffa några oså, kommer nog bli roligt tror jag,eller ja hoppas jag haha
nämen annars har vi väll inte gjort så mycket, ätit lite pizza, snackat lite och zena har samtalat med min fisk om livets svåra stunder, precis som vanligt!
visste ni förresten att hon kanske ska flytta över till våran skolan och till våran klass! azuuuuuum! nää, nu har jag inget mer o skriva så det får nog bli allt!
SEE YA FRIENDOS! ♥

.


hej hallå

Ja jomen, hej, hallå, guten tag, bonjour o allt det där! Go with the flow och gjort en blogg, eftersom som det är coolt! hahahaha, nämen ja, underbara Maja har hjälpt mig med den enkla designen och allt det där. Fattar inte riktigt hur man gör än så det får gå som det går! Men jaaa, det var väll allt för den här gången!

HÖRS